Φτιάχνουμε μικρά τριανταφυλλάκια

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Σεπτεμβρίου 26, 2014

Πως αρέσουν στα κοριτσάκια να στολίζονται και να μεταμορφώνονται σε νεράιδες, πριγκίπισσες, γοργόνες, χαριτωμένες πεταλούδες. Τους αρέσουν να βάζουν στα μαλλιά και στα ρούχα φιογκάκια, αστεράκια, καρδούλες, λουλουδάκια.
Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μικρά τριανταφυλλάκια με τα οποία θα στολίσετε τα ρουχαλάκια τους, τα τσαντάκια τους, τα κοκκαλάκια τους, τις στέκες ή κορδέλες μαλλιών τους.
Με κορδέλες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μικρά κομμάτια κορδέλας που έχετε από κάποιο αμπαλάζ, δώρο που σας έχουν φέρει), έχω μια ιδέα,  δημιουργούμε μικρά χαριτωμένα τριανταφυλλάκια. 


Χρειάζεστε κόλλα υφάσματος, κορδέλες, καρφίτσες και πολύ διάθεση να δημιουργήσετε με τα χέρια. Περιστρέφεται τη κορδέλα, κολλώντας τη, με μικρή ποσότητα κόλλας υφάσματος και όταν φτάσετε στο μέγεθος που θέλετε το τριανταφυλλάκι, το καρφιτσώνετε για λίγες ώρες ώστε να κολλήσει καλά.

Μετά είναι έτοιμο για να στολίσετε ότι θέλετε, χρησιμοποιώντας είτε κόλλα υφάσματος, είτε πιστόλι σιλικόνης, είτε να το γαζώσετε ή να το ράψετε. Τον τρόπο που θα επιλέξετε για να το στερεώσετε θα γίνει με βάση το ύφασμα ή το υλικό που θα στολίσετε.
Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μεγάλα τριαντάφυλλα, χρησιμοποιώντας φαρδιά κορδέλα ή να κάνετε δίχρωμα, χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικά χρώματα κορδέλας.
Εγώ έχω φτιάξει τέτοια τριανταφυλλάκια σε ροζ χρώμα πριν σχεδον 2 χρόνια και στόλισα τούλινες φούστες για να παριστάνουν οι "παραμυθένιες" μου τις νεράιδες και δεν έχουν πάθει τίποτα!!

Καλή επιτυχία!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια