Ένας χρόνος oiparamythenies!!

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Απριλίου 02, 2015

Μια φορά και ένα καιρό.... ήταν μια κοπέλα (χμμμμ!!!!εγώ) που έγινε μαμά και όπως σας έχω πει και στο Το δικό μου παραμύθι ανακάλυψα (και συνεχίζω να ανακαλύπτω) πτυχές του εαυτού μου που δεν γνώριζα.
Μια από αυτές είναι η φαντασία μου και η ευκολία να πλάθω ιστορίες για να ψυχαγωγήσω τα παιδιά μου ή  τα παιδιά φίλων. Με τα παραμύθια μου ήθελα και να περάσω μηνύματα, να εξηγήσω γιατί είμαστε διαφορετικοί, γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή μας και πολλά ακόμα που θα δείτε διαβάζοντας στο Μια φορά και ένα καιρό-Τι προσφέρουν τα παραμύθια.
Ένας φίλος πριν ενάμιση χρόνο, μου πρότεινε διαβάζοντας ένα από τα παραμυθάκια μου να τα κάνω blog για να τα διαβάζουν και άλλοι γονείς στα παιδιά τους. Blog, μα πως; Εγώ δεν έχω καμία σχέση ούτε γνώσεις για υπολογιστές, ίντερνετ και social media. Ήμουν διστακτική. Εκεί ήταν που με ενθάρρυνε ο σύζυγός μου για να το αποφασίσω και να το τολμήσω.
Έτσι γεννήθηκαν Οι παραμυθένιες μου σαν blog γιατί στην πραγματικότητα είχαν έρθει στην ζωή μου πριν περίπου 4 χρόνια!!
Στις 6 Απριλίου 2014 ανέβηκε και η πρώτη ανάρτηση στο oiparamythenies.blogspot.gr. 
Πέρασε ένας χρόνος. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο αγάπησα το blogging!!

Γνώρισα και έκανα φίλες-ους διαδικτυακούς που με βοήθησαν στο ξεκίνημα μου και ανταλλάξαμε εμπειρίες και απόψεις (Μαμαδο-blogs)!!

Απέκτησα μια στήλη στο mytwins.gr  με παραμύθια και πολλά ακόμα που αφορούν τα παιδιά ύστερα απο πρόταση της ιδιοκτήτριας του mytwins.gr της κ. Εύης Σταθάτου. Την ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο mytwins.gr!!!

Κείμενα μου φιλοξενούνται στο babyzone.gr και θέλω πολύ να ευχαριστήσω το site αλλά και την αρχισυντάκτρια του, τη κ. Δώρα Χαρισιάδη.

 
Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους αναγνώστες που είτε μέσω σχολίων τους στο blog και στη σελίδα μου στο facebook oiparamythenies, είτε με μηνύματα με στηρίζουν και μου προτείνουν τι θα ήθελαν να γράψω.

Για αυτόν, λοιπόν, τον υπέροχο χρόνο του  oiparamythenies.blogspot.gr χαρίζω σε δυο τυχερούς αναγνώστες από δύο βιβλία. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει μέσω random.org και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 13/4/2015:

 1. να αφήσουν σχόλιο είτε κάτω από αυτό το ποστ με τα στοιχεία τους ή στη σελίδα στο facebook  oiparamythenies στην αντίστοιχη καρφιτσωμένη ανάρτηση από την Πέμπτη 2/4/2015 εως την Κυριακή στις 12/4/2015 στις 23:00
 2. να είναι αναγνώστες είτε μέσω facebook oiparamythenies (να έχουν κάνει like στη σελίδα ) είτε μέσω blog oiparamythenies (να έχουν γραφτεί με email). 
Τα βιβλία είναι: 
 • Φύγαμε για περιπέτεια, της Ρειτσελ Έλιοτ, εκδ. Μεταίχμιο
 • Το βατραχάκι που δεν ήθελε να γίνει πρίγκιπας, της Ανθούλας Αθανασιάδου, εκδ. Κέδρος

  Ο διαγωνισμός έληξε και οι δύο τυχεροί αναγνώστες είναι:
  Maria Koutsominou (με συμμετοχή στη σελίδα στο facebook oiparamythenies)
  Efi Michailidou (με συμμετοχή στη σελίδα)

  Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες και τους συμμετέχοντες στη κλήρωση!

  • Share:

  You Might Also Like

  0 σχόλια