Εκπλήξεις για τη γιορτή της μητέρας!

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Μαΐου 08, 2015

Πλησιάζει η γιορτή της μητέρας, της μαμάς, της μάνας.
Θα προτείνω στους μπαμπάδες και τους μικρούς μας αναγνώστες εύκολες, γρήγορες αλλά πολύ συγκινητικές εκπλήξεις για την μαμά που κάθε μέρα  τους φροντίζει και τους αγαπά με όλη τη καρδιά και τη ψυχή της!!

1) Χειροποίητη κάρτα. Με απλά υλικά χαρτί, χαρτόνι, ψαλίδι, μαρκαδόρους, αυτοκόλλητα και καλή διάθεση. Γράψτε τις ευχές σας και εκφράστε την αγάπη σας!


2)Γράμμα. Γράψτε της γιατί την αγαπάτε τόσο πολύ. Ξεκινήστε με την έκφραση: Η μαμά μου είναι.... Τελειώστε με την έκφραση: Μαμά Σ' αγαπάω!


3) Λουλούδια. Μπορείτε να προσφέρετε:
 α) Όποιο λουλούδι της αρέσει, μόνο του ή σε μπουκέτο


 β) χειροποίητο λουλούδι από  γκοφρέ χαρτί. Δείτε πως μπορείτε να το φτιάξετε εδώ. γ) λουλούδι από χαρτόνι με φωτογραφία, είτε δική σας είτε δική της. Σχεδιάστε ένα λουλούδι σε χαρτόνι, κόψτε το και στο κέντρο κολλήστε τη φωτογραφία.

4) Γλυκό ή το αγαπημένο της φαγητό. Τολμήστε μπαμπάδες να μπείτε στην κουζίνα μαζί με τους μικρούς σεφ και να της ετοιμάσετε το αγαπημένο της φαγητό ή γλυκό.5) Τραγουδήστε, ηχογραφήστε το και στείλτε το στο κινητό της.

6) Πάρτε  πινέλα ή μπογιές και δείξτε της με τα χρώματα πόσο την αγαπάτε.Ότι και αν επιλέξετε,  να το κάνετε δίνοντας της ένα μικρό γλυκό φιλί και ένα μεγάλο  
Σε αγαπάω!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια