Το oiparamythenies ανανεώθηκε!!!

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Αυγούστου 02, 2016

Πριν 2 χρόνια και  6 μήνες ένας οικογενειακός φίλος έριξε την ιδέα της δημιουργίας ενός blog που θα περιέχει όσα παραμύθια είχα ήδη εμπνευστεί και γράψει για τις μικρές μου και για όσα θα επακολουθούσαν.
Η ιδέα του να μπορώ να μοιραστώ τα παραμύθια μου με περισσότερους γονείς και παιδιά μου άρεσε. Οι γνώσεις μου, όμως, για το πως στήνετε και λειτουργεί ένα blog ήταν μηδαμηνές.
Ο σύζυγος μου προσφέρθηκε να με βοηθήσει αλλά και ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερες γνώσεις για το στήσιμο ενός blog.
Με τον ενθουσιασμό της δημιουργίας και την αγάπη στα παραμύθια "γεννήθηκε" το μπλογκοπαιδάκι μου, oiparamythenies.

Έχουν περάσει 2 χρόνια και 4 μήνες απο την πρώτη ανάρτηση μου.
Μιλώντας με φίλες bloggers διαπίστωσα πως το oiparamythenies χρειαζόταν μια ανανέωση. Όμως, δεν γνώριζα κάποιον που να μπορεί να με βοηθήσει.
Πρόσφατα, είδα το ανανεωμένο blog της φίλης blogger Μαρίας, Maria's Lil' Men και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Λάτρεψα το  νέο της λογότυπο. Η Μαρία μου μίλησε για την Εύα τη δημιουργό του  The Jajala Majala Project.
-Καίτη μου, να την εμπιστευτείς, μου είπε η Μαρία.
Εγώ δεν κρύβω οτι φοβόμουν να εμπιστευτώ το μπλογκοπαιδάκι μου στα χέρια κάποιου που δεν γνώριζα προσωπικά.
Μόλις μίλησα με την Ευα, οι ενδοιασμοί και οι φόβοι μου εξατμίστηκαν.
Σαν να ήταν η νεραιδονόνα του oiparamythenies που με το μαγικό ραβδάκι της το μεταμόρφωσε σε πιο παραμυθένιο σκορπώντας παντού αστερόσκονη.


 Η Εύα αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και ασχολείται με πάθος. Φέρθηκε στο μπλογκοπαιδάκι μου σαν να ήταν δικό της. Όχι μόνο του έδωσε παραμυθένια εμφάνιση αλλά διόρθωσε τεχνικά λάθη μου. Μοιράστηκε μαζί μου συμβουλές για τεχνικά ζητήματα. Κάποιες φορές χρησιμοποιούσε όρους που εγώ για πρώτη φορά άκουγα και διαπίστωσα πως έχω πολλά ακόμα να μάθω. Και σαν καλή μαθήτρια υποσχέθηκα πως θα ακολουθήσω τις συμβουλές της και θα διαβάσω....
Όταν ήρθε η στιγμή να πατήσω το κουμπί που θα αποδέσμευα την Εύα απο το μπλογκ μου (όσες είστε bloggers καταλαβαίνετε ποιο εννοώ) αφού ολοκλήρωσε την μεταμόρφωσή της, ένιωσα φόβο, λύπη και ανασφάλεια.


Αλλά η Εύα με το καλό της λόγο με καθησύχασε.
Ειλικρινά, έχω ενθουσιαστεί και έχω τεράστια χαρά με την νέα μορφή του oiparamythenies.
Σε ευχαριστώ, Εύα, The jajala majala project


Εσάς πως σας φαίνεται το παραμυθένιο μου μπλογκ;;;

Φιλιά

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια