Διαγωνισμος My Little Pony

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Οκτωβρίου 27, 2017

Αρχές Οκτωβρίου άρχισε να παίζεται στην Ελλάδα απο τη Spentzos film η νέα ταινία "My  little pony-Η δύναμη της φιλίας" και είχα την τιμή να την δω σε δημοσιογραφική προβολή απο τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Οι εντυπώσεις που μου άφησε η ταινία ήταν τόσο καλές που αμέσως μόλις βγήκε στις αίθουσες των κινηματογράφων,την είδα και με τις μικρές μου. Δείτε εδώ πως μας φάνηκε  η ταινία.  

Παρακολουθήστε και το trailer της ταινίας:


Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφόρησαν νέα βιβλία "My little pony" βασισμένα στην ταινία και μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Οι εκπλήξεις, όμως, συνεχίζονται αφού σας έχω διαγωνισμό με δώρα απο τις εκδόσεις Παπαδόπουλος!! Ο διαγωνισμός έληξε. Η νικήτρια είναι Αντζυ Βολιώτη.Όροι διαγωνισμού:
  • Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν σε έναν-μια  τυχερό-ή αναγνώστη-στρια του μπλογκ oiparamythenies ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το μικρό μου πόνυ Η ταινία-Η δύναμη της φιλίας" και μια φιγούρα Γοργονοπόνυ.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει απο Παρασκευή 27/10/2017 μέχρι και Πέμπτη 2/11/2017.
  • Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχουν ακολουθηθεί όλα τα βήματα και κάθε αναγνώστης μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά.
  • Ο νικητής-τρια  θα προκύψει μέσω εφαρμογής Random.org και θα ανακοινωθεί Παρασκευή 3/11/2017 στη σελίδα του oiparamythenies στο facebook και θα πρέπει να απαντήσει εντος 3 ημερών αλλιώς θα επαναληφθεί η κλήρωση.
  • Ισχύει μόνο για συμμετοχές απο Ελλάδα. Ο τυχερός-ή αν μένει στην Αθήνα θα παραλάβει το δώρο απο το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, καθημερινα απο 09:00 - 16:00) και αν είναι εκτος Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του ταχυδρομικώς απο το δωροθέτη.
  • Το blog oiparamythenies δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέραν της διεξαγωγής του διαγωνισμού.
Απαραίτητα βήματα συμμετοχής για να είναι έγκυρη:

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια