Βόλτα στην Πάρνηθα!

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Ιανουαρίου 23, 2018

Μένετε στην Αθήνα και θέλετε να κάνετε μια κοντινή απόδραση απο καθημερινότητα και να απολαύσετε, μικροί και μεγάλοι, την φύση;
Σας έχω 2 προτάσεις με κατεύθυνση την Πάρνηθα!!
1) Μπάφι στην Πάρνηθα.
Μία ώρα μόλις από το κέντρο της Αθήνας, το Μπάφι θα σας μαγέψει. Φορέστε ζεστά ρούχα, ορειβατικά παπουτσάκια, σκουφάκια, γάντια και στο 1.160 μ. υψόμετρο απολαύστε τη μοναδική θέα.
Αν είστε λάτρεις της ποδηλασίας ή / και της πεζοπορίας μπορείτε να ενημερωθείτε πως θα συμμετάσχετε σε οργανωμένες δραστηριότητες, πληκτρολογώντας στο ίντερνετ Μπάφι. Αν πάλι έχετε παιδιά, σας προτείνω να κάνετε μια στάση στο ύψος του σανατόριου της Πάρνηθας και να ταίσετε τα ελάφια ( να έχετε μαζί σας μήλα ή καρότα). Θα ξετρελαθούν τα παιδιά!!


Να ξέρετε πως στο Μπάφι υπάρχει καταφύγιο όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστό ρόφημα, φαγητό ή γλυκο!!

2)Λίμνη Μπελέτσι
Σε ύψος 600μ. και μόλις μισή ώρα απο Αθήνα, η λίμνη Μπελέτσι είναι μια μικρή όαση!

Θα περπατήσετε, θα παίξουν τα παιδιά στη μικρή παιδική χαρά, θα χαζέψετε το τοπίο και θα δείτε κύκνους, πάπιες και αποδημητικά πουλιά. Είναι τόσο κοντά και όμως νιώθεις οτι βρίσκεσαι κάπου μακριά απο Αθήνα.
Εμείς και η παρέα μας επισκεφτήκαμε και τα δύο μέρη την ίδια ημέρα. Εσείς μπορείτε να τα επισκεφτείτε διαφορετικές ημέρες καθώς δεν είναι στην ίδια κατεύθυνση. 
Και το πιο σημαντικό απο όλα:Σεβόμαστε το περιβάλλον και τα ζώα για να μπορούμε να τα απολαύσουμε και άλλες φορές και εμείς και τα παιδιά μας!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια