Εκδήλωση 3 χρόνια Familives

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Ιουνίου 12, 2018

Στις 9 Ιουνίου 2018 στο Πολυχώρο Μεταίχμιο γιορτάσαμε τα 3 χρόνια κυκλοφορίας του ηλεκτρονικού περιοδικού για την οικογένεια, Familives.
Σε μια εκδήλωση που σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο και την εταιρεία Fila Hellas σκορπίσαμε χαρά και χαμόγελα σε παιδιά και γονείς.


Εκ μέρους του περιοδικού ήμασταν: 
Η Σωτηρία Μπιλιάνου, αρθρογράφος του περιοδικού και με προσωπικό blog  My Little World
Η Μαρία Χαντζίκου, υπεύθυνη επικοινωνίας του Familives
Η Καίτη Μιχαλοπούλου, αρθρογράφος του περιοδικού και με προσωπικο blog oiparamythenies  


Με την ευγενική χορηγία της Fila Hellas, που πρόσφερε υλικά χειροτεχνίας, περάσαμε δημιουργικά με τους μικρούς μας φίλους 3 ολόκληρες ώρες.


  • Ζωγραφική με πλαστελίνη. Είχαμε σχεδιάσει σε χαρτόνι μια καλοκαιρινή ζωγραφιά για κάθε παιδάκι και με τα δακτυλάκια τους άπλωναν τις υπέροχες πλαστελίνες (που όπως είπαν τα παιδιά μυρίζουν υπέροχα).
    Οι μικροί καλλιτέχνες δημιούργησαν με φαντασία τα πιο αξιολάτρευτα ψαράκια που έχω δει.  • Ζωγραφική σε μπλουζάκι. Κάθε παιδί είχε φέρει μαζί του ένα λευκό μπλουζάκι. Με τα χρώματα Giotto της Fila Hellas, που είναι ειδικά για να ζωγραφίζουν πάνω σε ύφασμα, τα παιδιά στόλισαν με ζωγραφιές τα μπλουζάκια τους.
  • Face painting. Η Μαρία Χαντζίκου, υπεύθυνη επικοινωνίας του Familives, με χρώματα της Giotto, ειδικά για face painting, καλλιτέχνησε πάνω στα προσωπάκια, που πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Χταπόδια, δελφίνια, καρπουζάκια, ψαράκια, παγωτά και άλλα πολλά καλοκαιρινά σχέδια αποτυπώθηκαν πάνω στα χαμογελαστά προσωπάκια.
  • Το κάθε παιδάκι που συμμετείχε στην εκδήλωση φεύγοντας έπαιρνε μαζί του, εκτός απο τον ενθουσιασμό και τα καλλιτεχνήματα του, ένα δωράκι απο την εταιρεία Fila Hellas (που περιείχε μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και πηλό).
Ειλικρινά, για εμένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Χάρηκα που  είδα τα παιδιά να δημιουργούν με τόση διάθεση και τους γονείς ενθουσιασμένους απο το αποτέλεσμα της εκδήλωσης. 
Να ευχαριστήσω:
όλες τις φίλες μου bloggers απο το περιοδικό, 
τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο και τους δυο υπαλλήλους στο Πολυχώρο Μεταίχμιο, την κ.Ευτυχία και τον κ.Νώντα, που μας βοήθησαν και χάρισαν αυτοκόλλητα και σελιδοδείκτες στους μικρούς μας φίλους 
την εταιρεία Fila Hellas για τα καταπληκτικά προιόντα που μας παραχώρησαν, τα δωράκια των συμμετεχόντων και που μας τίμησαν με τη παρουσία τους στην εκδήλωση
και όλους εσάς, τους αναγνώστες του περιοδικού μας
Θα διοργανώσουμε και άλλες εκδηλώσεις για τα παιδιά και τους γονείς.
Χρόνια πολλά, Familives!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια