Βιβλιοπρόταση:Περιπέτειες που τα σπάνε, Ο Τυροκοφτερός

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Αυγούστου 02, 2018

Ένα απο τα πιο διασκεδαστικά παιδικά βιβλία διαβάσαμε πρόσφατα και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Πρόκειται για  την αυτοβιογραφία του πιο διάσημου τυριού, του Τυροκοφτερού, που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Όταν είσαι γόνος της ξακουστής βασιλικής οικογένειας των Φον Γάλακτο και προσωπικότητα με πολλά ταλέντα είναι αναπόφευκτο μια συγγραφέας  παιδικών βιβλίων, η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, να ασχοληθεί με την αυτοβιογραφία σου και μια ομάδα όπως η mnm design, να αναλάβουν να αποτυπώσουν με εικόνες τη πλούσια σε θρεπτική αξία σου.

Στο παιδικό βιβλίο Περιπέτειες που τα σπάνε Ο Τυροκοφτερός, τα παιδιά μαθαίνουν τα πάντα για το τυρί, απο τη δημιουργία του μέχρι και τη συμμετοχή του σε νόστιμες συνταγές. Με το πιο γευστικό και διασκεδαστικό τρόπο το τυρί αφηγείται τη πορεία του απο το τυροκομείο μέχρι και την κατανάλωσή του. Τα παιδιά θα γελάσουν με τα μεγαλοφυή σχέδια του, τα ταλέντα του, τα ταξίδια του και την εκμυστήρευση της αγάπης του προς τη Λίζα. Παράλληλα, θα μάθουν για την ιστορία του τυριού, την καταγωγή του, τις βασικές κατηγορίες του και τα θρεπτικά συστατικά του.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν νόστιμες και εύκολες συνταγές για να φτιάξετε με τους μικρούς αναγνώστες και απίθανες τυρομαχίες με κουίζ γνώσεων και παιχνίδια.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια