Βιβλιοπρόταση: Μικρές ιστορίες για παιδιά 2 ετών και 3 ετών

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Δεκεμβρίου 15, 2018

Δύο  βιβλία για τους εκκολαπτόμενους βιβλιοφάγους, τους μελλοντικούς αναγνώστες, κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις Μίνωας. 
Μικρές ιστορίες για παιδιά 2 ετών και Μικρές ιστορίες για παιδιά 3 ετών που περιλαμβάνουν 7 μικρές ιστορίες, μια για κάθε ημέρα της εβδομάδας.


Μικρές ιστορίες για παιδιά 2 ετών σε κείμενα Ιζαμπέλια Πάλια, εικονογράφηση Μπεατρίτσε Κοσταμάνια και μετάφραση Δέσποινα Δανιηλ.


Οι μικρές ιστορίες, ντυμένες με χρώματα και φαντασία και με ήρωες είτε μικρά παιδιά είτε ζωάκια, κάνουν τη καθημερινότητα των παιδιών συναρπαστική.Δεν φοβάμαι πια, Θέλω τη μαμά μου, Μια υπέροχη ημέρα και άλλες 4 μικρές ιστορίες για το φαγητό, το παιχνίδι , το μπάνιο, τον ύπνο προσφέρουν στους γονείς τη δυνατότητα να μιλήσουν στα παιδιά τους με το πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Μικρές ιστορίες για παιδιά 3 ετών σε κείμενα Στέφανο Μπορτιλιόνι, εικονογράφηση Φραντσέσκα Κέσσα και μετάφραση Δέσποινα Δανιήλ.Μια ιστορία για κάθε ημέρα της εβδομάδας για τη ευγένεια, το παιχνίδι, τη φιλία....

Ακόμα δύο παιδικά βιβλία τόσο προσεγμένα απο τις εκδόσεις Μίνωας!!


Giveaway
Οι εκδόσεις Μίνωας προσφέρουν σε δυο τυχερους αναγνώστες του oiparamythenies απο ένα αντίτυπο της επιλογής τους. Αρκεί να ακολουθήσουν τα βήματα:
  • Like στις σελίδες στο Facebook oiparamythenies και Εκδόσεις Μίνωας
  • Σχόλιο ποιο βιβλίο (απο τα προαναφερθέντα) θα θέλατε να διεκδικήσετε στη σελίδα εδώ
  • Tag ένα φίλο σας που θα ήθελε να συμμετέχει
  • Προαιρετικά, κοινοποίηση της βιβλιοπρότασης
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει Σάββατο 15/12/2018 και θα ολοκληρωθεί τη Πέμπτη 20/12/2018 στις 13:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Πέμπτη ύστερα απο κλήρωση Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα δοθούν στις εκδόσεις Μίνωας και τα δώρα θα τους αποσταλλούν ύστερα από συννενόηση απο τις εκδόσεις Μίνωας.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια