Μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπο

By ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ - Φεβρουαρίου 02, 2019

Οκ, το ομολογώ:  Αν και αγαπώ αυτά τα μυρωδάτα "μαγικά" μπουκαλάκια ομορφιάς, δεν είμαι τόσο συνεπής στη καθημερινή και σχολαστική περιποίηση του προσώπου.
Για αυτό έχω βάλει στη ζωή μου τις μάσκες προσώπου. Προσπαθώ στις ημέρες που είμαι πιο "χαλαρή" και δεν έχω τόσο βαρύ πρόγραμμα να αναπληρώνω, όσο γίνεται, τη περιποίηση που πρέπει να δίνουμε στον ευατό μας και το πρόσωπο μας. Και ένας καλός τρόπος είναι με μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπο.

Αφού καθαρίσουμε καλά το πρόσωπο, απλώνουμε τη μάσκα, αποφεύγοντας τη περιοχή των ματιών. Τη μάσκα προσώπου την επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες και το τύπο προσώπου μας. Εγώ έχω αγαπημένες μάσκες που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και τις χρησιμοποιώ κυκλικά. 
Όμως, δεν αφήνω τα μάτια χωρίς φροντίδα. Υπάρχουν και μάσκες για τη περιοχή των ματιών.
Περιμένουμε 10 λεπτά τουλάχιστον να δράσουν και αφαιρούμε τη ποσότητα που έμεινε με δίσκο ντεμακιγιάζ. Ξεπλένουμε με νερό το πρόσωπο και το στεγνώνουμε ταμπονάροντας το πρόσωπο με καθαρή πετσέτα. Αμέσως μετά απλώνουμε τη κρέμα προσώπου.
Υπάρχουν και μάσκες νυχτός που τις αφήνεις να δράσουν όσο εσύ κοιμάσαι και το πρωί ξεπλένεις καλά.
Μπορείτε να εφαρμόσετε τη μάσκα σας αμέσως μετά το μπάνιο σας.
Η μάσκα όχι μόνο προσφέρει καλύτερη απορρόφηση των συστατικών που χρειάζεται το πρόσωπό μας αλλά προσφέρει και χαλάρωση αφού όλη αυτή η διαδικασία διεγείρει τις αισθήσεις και συμβάλλει στην ηρεμία.
Εσείς χρησιμοποιείτε μάσκες προσώπου;  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια